Certification logotype for Gallup Certified Strengths Coach
Logotype for Styrkor.se
Böcker

Köp material

Ni kan beställa material och böcker från oss för att fördjupa era kunskaper och skapa bättre arbetsplatser. Här hittar ni både böcker från Gallup® med tillämpning av talanger inom olika områden men också andra relevanta böcker för att lära er mer om talanger, engagemang, ledarskap och motivation.

Beställ material genom att trycka på ”Lägg i kundvagn” och skicka via formuläret längre ner på sidan.

StrengthsFinder 2.0
– Tom Rath

StrengthsFinder 2.0 – Tom Rath

1998 skapade Donald O. Clifton, Ph.D (1924-2003) StrengthsFinder® testet, tillsammans med Tom Rath och ett team av forskare på Gallup®. 2001 släppte de bästsäljaren ”Now, Discover Your Strengths” där den första versionen av StrengthsFinder® medföljde. 2004 ändrades namnet på testet till Clifton StrengthsFinder® för att hedra dess ursprungliga skapare.

Innehåller kod för CliftonStrengths-test

300 Sek

How Full Is Your Bucket
– Rath & Clifton

How Full Is Your Bucket – Rath & Clifton

Hur kändes det efter ditt senaste samtal med en annan person? Gjorde den personen – din partner, bästa vän, medarbetare eller en främling – så att du kände dig ”påfylld” och mer positiv? Eller kände du dig dränerad och mer negativ än innan? How Full is you Bucket? visar hur även ytliga möten påverkar dina relationer, produktivitet, hälsa och din livslängd.

Innehåller kod för CliftonStrengths-test

250 Sek

Strengths Based Leadership
– Rath & Conchie

Strengths Based Leadership – Rath & Conchie

I denna bok avslöjar författaren Tom Rath och den ledarskapskonsulten Barry Conchie resultaten av deras forskning om talanger och ledarskap. Utifrån deras upptäckter identifieras tre nycklar till att bli en mer effektiv ledare: Att känna till sina och investera i andras styrkor, att få rätt människor med rätt styrkor till sitt team och att möta de 4 grundläggande behov hos medarbetare.

Innehåller kod för CliftonStrengths-test

350 Sek

It’s The Manager
– Jim Clifton & Jim Harter

It’s The Manager – Jim Clifton & Jim Harter

Vem är den viktigaste personen i er organisation när det gäller att leda era team genom de extraordinära förändringarna på arbetsplatsen? Decennier av Gallups forskning avslöjar att det är era chefer. Det är dessa som avgör om er organisations lyckas eller inte. Denna bok ger era chefer de 52 viktigaste upptäckterna för ledarskap - genombrott som kopplas till verkligen affärsmål.

Innehåller kod för CliftonStrengths-test

350 Sek

Strengths Based Selling
– Rutigliano & Brim

Strengths Based Selling – Rutigliano & Brim

Säljare får ofta höra att nyckeln till framgång är att följa specifika steg eller tekniker – lyssna bara på en viss säljguru så blir du bäst! Den inställningen fungerar tyvärr inte för de flesta säljarna och förmodligen inte för dig heller. Gallup® har genom årtionden av forskning funnit att de mest framgångsrika säljarna förstår sina talanger och utvecklar dem till styrkor för att sälja mer effektivt.

Innehåller kod för CliftonStrengths-test

200 Sek

Soar With Your Strengths
– Don O. Clifton & P Nelson

Soar With Your Strengths – Don O. Clifton & P Nelson

Klassiker från grundaren av StrengthsFinder®, Donald O. Clifton, där han presenterar ”Strengths Theory” som baserat på mer än 40 års forskning med bl.a. Federal Express, Nordstrom och Disney drastiskt kommer att förändra ditt sätt att tänka och leda ditt företag, din karriär och din framtid.

150 Sek

12 The Elements Of Great Managing
– Tom Rath

12 The Elements Of Great Managing – Tom Rath

För mer än decennium sedan kombinerade Gallup® databaser från mer än 1 miljon anställda med intervjuer med ”managers” för att identifiera 12 områden som var viktiga för att upprätthålla excellens på arbetsplatser. Dessa 12 områden utgör grunden för Q12® och beskrivs här med många exempel.

175 Sek

Go Put Your Strengths To Work
– Marcus Buckingham

Go Put Your Strengths To Work – Marcus Buckingham

Marcus Buckingham har skrivit bästsäljarna First, Break All The Rules och Now, Discover Your Strengths som handlar om att börja upptäcka sina talanger. I denna bok besvarar Marcus den naturliga följdfrågan – ”Hur kan jag använda mina styrkor för att lyckas på jobbet?”

150 Sek

Drive
– Daniel H. Pink

Drive – Daniel H. Pink

Glöm allt som du trodde du visste om vad som motiverar människor – på jobbet, i skolan, hemma. Det är fel. Daniel H. Pink förklarar i denna paradigm-skapande bok att hemligheten bakom hög prestation och tillfredställelse idag är ett djupt mänskligt behov att leda våra egna liv, att lära sig och skapa nytt.

Se mer på Vimeo (extern länk).

150 Sek

Developing The Leader Within You
– John C Maxwell

Developing The Leader Within You – John C Maxwell

John C Maxwell har skrivit ”Developing the Leader Within You” – en klassiker när det gäller böcker inom ledarskap som har sålt över en miljon kopior! Tidlösa principer som för ditt eget liv och för din organisation som leder till positiva positiva förändringar med integritet och själv-disciplin.

150 Sek

Start With Why
– Simon Sinek

Start With Why – Simon Sinek

Varför är vissa människor och organisationer med innovativa, pionjärs och framgångsrika än andra? Och varför kan de upprepa deras framgångar om och om igen? Förklaringen är att i affärer så handlar det inte om vad du gör, det handlar om varför du gör det. Steve Jobs, bröderna Wright och Martin Luther King hade en sak gemensamt – de STARTADE MED VARFÖR.

Se mer på Ted Talk – How great leaders inspire action (extern länk).

150 Sek

Strengths Based Marriage
– Evans & Kelsey

Strengths Based Marriage – Evans & Kelsey

Strengthsfinder© är ett relevant verktyg för både arbete och privatliv. Ett av de största hindren för hälsosamma relationer är bristen på insikt om sig själv och andra. I denna bok tillämpar Jimmy Evans (VD MarriageToday) och Allan Kelsey (Pastor & Strengths Expert) sina insikter om styrke-baserade äktenskap och hur du kan fördjupa relationen med din partner.

150 Sek


Köpvillkor

Alla varor levereras enligt överenskommelse mot faktura. Prisexempel frakt 64 kr per bok eller 81 kr för två böcker. Alla priser exkl. moms.

Beställning av material