Certification logotype for Gallup Certified Strengths Coach
Logotype for Styrkor.se

De senaste åren ser vi en ökning av jobbmöjligheter i västvärlden (Gallup - State of the Global Workplace)

(Gallup - State of the Global Workplace)

I nästan alla delar av världen säger allt fler arbetare att det nu är en bra tid att hitta ett jobb där de bor. Detta är en positiv trend som signalerar att världsekonomin är öppen för affärer, men det innebär också att arbetsgivare behöver reflektera över vad de kan göra för att behålla sina värdefulla medarbetare.

När vi ser denna trend i kombination med att ”Nästan 6 av 10 smygslutar på jobbet” och "Arbetsrelaterad stress fortsatt på rekordhöga nivåer” så visar det på vikten av att skapa bättre arbetsplatser där uttrycket ”Personalen är vår viktigaste resurs” inte bara är en tom klyscha.

Styrkor kan hjälpa er att bygga en styrkebaserad kultur med CliftonStrengths som leder till ökat engagemang och lägre omsättning av personal.

Hur gör ni för att vara en attraktiv arbetsplats?

Läs fler nyheter
David Johansson

David Johansson

VD & Grundare

Strategic®Futuristic®Activator®Responsibility®Belief®

David Johansson blev 2014 Sveriges första Gallup-Certified Strengths Coach. Ända sedan 2005 har han med hjälp av StrengthsFinder® utvecklat styrkor hos individer och team. Efter vidare utbildning med Gallup® och en Master från University of Wales startade han Styrkor 2010 och gör även konsultuppdrag som Apple Certified Sales Trainer.