Vi skapar bättre arbetsplatser med engagerade medarbetare genom att hjälpa alla att utgå från sina styrkor!

Som Sveriges första Gallup Certified Strengths Coach tar vi nu nya steg med Styrkor för att skapa bättre arbetsplatser i Sverige, Norge & Danmark. När vi pratar om ”bättre arbetsplatser” så tror vi att det är möjlighet att möta både arbetsgivares och medarbetarnas intressen då fördjupat engagemang leder till ökad effektivitet och bättre psykosocial arbetsmiljö. Självklart fortsätter vi jobba med Clifton StrengthsFinder® som vårt viktigaste verktyg för att hjälpa alla att utgå från sina styrkor, men här är några av nyheterna som vi nu vill presentera:

Ett nätverk av coacher

Styrkor grundades av David Johansson för 7 år sedan och de senaste åren har vi samarbetat med andra Gallup-certifierade coacher utifrån visionen att skapa bättre arbetsplatser. För att öka leveranskraften kan vi nu stolt presentera ett nätverk av erfarna och certifierade coacher i Sverige, Norge & Danmark – Bengt Kallenberg, Leo Cutlip, Karin Range (No) och Christian Holst (Dk).

Q12 – ett beprövat redskap från Gallup® för att mäta och utveckla engagemang

Många pratar om engagemang och vikten av medarbetarundersökningar, men missar att återkoppla resultatet till medarbetare för att tillsammans hitta gemensamma konkreta vägar för att utveckla engagemang. Q12 är ett enkelt men beprövat verktyg från Gallup som utgår från 12 områden som är avgörande för att göra detta. Läs mer om Q12 eller se Jim Harter berätta om Q12. (Jim Harter Ph.D., är Gallup’s Chief Scientist of Workplace Management and Well-Being)

Material för fördjupning

Vi har nu förenklat och integrerat en Material-sida på hemsidan där ni hittar böcker där du kan läsa mer om Clifton StrengthsFinder®, Q12® och andra relaterade områden som engagemang, ledarskap och motivation. Du hittar både böcker från Gallup som innehåller en kod för att själv göra (eller ge bort) testet för att börja upptäcka dina talanger!