Vi är nu på väg att ta nästa steg med Styrkor och utvecklar ett nätverk av certifierade coacher. Vi vill att flera ska få upptäcka sina talanger, utveckla styrke-baserade team och därmed engagemang på jobbet.

Leo Cutlip (se presentation nedan) är en erfaren coach som nu tränats av Gallup i StrengthsFinder och söker klienter som vill upptäcka sina talanger. Vi erbjuder nu möjlighet till 4 individuella coaching-sessioner med Leo till subventionerat pris för dem som kan tänka sig att efter coaching ge feedback till Gallup som krävs för hans certifiering.

4×60 min individuell coaching inkl boken ”StrengthsFinder 2.0” som innehåller kod för att göra testet – 6000:- ex moms (Begränsat antal)

Kontakta oss via mailformuläret eller maila på david@styrkor.se

 

Presentation

Leo Cutlip heter jag och jag är i slutet av en vidareutbildning inom coaching. När jag inom kort är klar kommer jag att vara certifierad StrenghtFinder coach. Jag ser fram emot att använda strykebaserad coaching i mitt arbete framöver, både när jag jobbar som interim manager och som ledarskapscoach. Att lära oss mer om våra starka sidor och undersöka hur vi gör dessa bättre tror jag är en av nycklarna till högre livskvalitet och mer tillfredställelse i våra liv, både på jobbet och privat.

Jag är sedan snart två år tillbaka certifierad ICC coach via Skandinaviska ledarhögskolan där jag också fördjupat mig inom mental träning. I mitt yrkesliv har jag flera års chefs- och ledarerfarenhet, tillsammans med många år som managementkonsult och IT-konsult.

Mina topp-5 styrkor är Strategic, Ideation, Relator, Individualization och Activator.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Leo Cutlip