2017 har varit ett spännande år med Styrkor och när jul är nära ser vi tillbaka på ett år då vi fått förtroendet att coacha team och ledare inom branscher som t.ex bygg, läkemedel, livsmedel, vård och ideella organisationer. CliftonStrengths® är användbart för alla typer av relationer och därför relevant inom alla branscher. Vi vill skapa bättre arbetsplatser med engagerade medarbetare och team som tar vara på dynamiken från olikheter hos individer. Personligen får jag använda min nyfikenhet som Learner och blir berikad när jag möter människor med olika erfarenheter och positioner.

Vi har också släppt en uppdaterad hemsida med ett nätverk av coacher i Sverige, Norge & Danmark som tillsammans jobbar för att skapa bättre arbetsplatser med hjälp av Clifton Strengthsfinder® och Q12®.

2018 och framtiden

Styrkor har precis skrivit ett kontrakt där en hel avdelning inom ett större företag får möjligheten att utveckla talanger och teamdynamik. För att få full utväxling av ett styrkebaserat behöver vi förändra vår kultur och därmed är det en långsiktig process. Av den anledningen håller vi på att utveckla en app- och webbaserad tjänst där team ska kunna se varandra talanger. Denna tjänst blir ett verktyg för att ge varandra styrkebaserad feedback som vi hoppas kunna erbjuda våra klienter under 2018. Vi vill också skapa medvetenhet om hur lågt engagemang skapar stress och utmattning som idag kostar samhället otroligt mycket pengar. Min Futuristic ser verkligen fram emot 2018 som ser ut att innehålla många nya möjligheter att skapa bättre arbetsplatser!

Tack

Jag vill därför personligen tacka alla coacher, kollegor och klienter som jag fått förmånen att jobba med detta år! Tillåt dig själv och dina medarbetare att vila denna jul för att hämta ny motivation inför 2018!

Om du vill överraska någon med en jul- eller nyårspresent så titta gärna på nån av böckerna som innehåller en kod för att upptäcka sina talanger!

Önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

David Johansson